fbpx

+381631179015 info@terzicelektro.com

Uputstva

 
 
 
 
 

 Uputstvo za online naručivanje proizvoda

 

 

1 – Proizvod za koji ste se odlučili ubacite u KORPU, na ekranu će Vam izaći prikaz kao na slici. U ovom koraku možete menjati količinu proizvoda u korpi, ažurirati korpu, dodati novi proizvod. Ako ne želite ništa od navedenog pristupite plaćanju klikom na dugme <PLAĆANJE>.

 dodajukorpu

2 – Prelaskom na plaćanje otvoriće Vam se novi tab koji će ponuditi opciju besplatne prijave na sajt. Ako ne želite da se registrujete kupovinu možete obaviti bez registracije izborom opcije - Kupi bez registracije. Mi Vam savetujemo da se registrujete kako bi kasnije mogli da pratite status Vaše narudžbine.

 plaanje

3 – U nastavku kupovine sistem će Vam ponuditi adresu sa kojom ste kreirali svoj nalog. Ako ne menjate adresu dovoljno je kliknuti na dugme <NASTAVI>.

adresadostave

 

4 –Klikom na dugme "nastavi" dolazite na sledeći tab gde će Vas sistem pitati da li želite da zadržite adresu dostave. Ukoliko ne želite odaberite izmenu Želim da koristim novu adresu i unesite svoju novu adresu dostave.

 postojeaadresa

5 – Klikom na dugme "<nastavi>" otvara Vam se novi tab  u kome Vam je ponuđena jedina mogućnost dostave kurirskom službom. Troškove dostave kurirske službe snosite Vi. Zato je u ovoj opciji trošak 0 din. U ovom delu možete ostaviti komentar ako želite da prodavcu saopštite neke detalje u vezi isporuke.

 naindostave

6 – Klikom na dugme "<nastavi>" otvoriće Vam se novi tab -Plaćanje pre pruzimanja, trenutno je ovo jedina opcija plaćanja. Ako imate kupon kod ubacite ga u navedeno polje ispod i nastavite kupovinu.Takođe u ovom delu možete ostaviti napomenu ako želite. 

 placanjeprepreuzimanja

7 –Klikom na dugme <nastavi> otvara Vam se novi tab u kome možete videti detalje vaše narudžbine, cenu i troškove isporuke. Sve do ovog taba možete odustati od kupovine i izbaciti proizvod iz korpe.

 potvrdinarudbinu

8 – U ovom koraku potvrđujete svoju narudžbinu ako ste saglasni sa navedenim elementima porudžbine.

 potvrenanarudbina

9 – Nakon potvrde narudžbine klikom na navedeno dugme pojaviće Vam se tab kao na gornjoj slici. Tu možete videti detalja Vaše porudžbine. Idite u Vašu elektronsku poštu i proverite Vaš email u kome treba da Vam se nalazi račun. Ubrzo ćemo Vas kontaktirati telefonom da potvrdite porudžbinu. Po uplati obavestite emailom ili telefonom prodavca da Vam pošalje proizvod. Ako niste dobili sistemski email proverite Vašu spam poštu. Pročitajte obavezno naše uslove garancija i reklamacije.